Missing, lost power - Dodge Diesel - Diesel Truck Resource Forums

3rd Gen Engine and Drivetrain -> 2003-2007 5.9 liter Engine and drivetrain discussion only. PLEASE, NO HIGH PERFORMANCE DISCUSSION!

Missing, lost power

Reply

 
 
 
Old 09-15-2018, 03:12 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
avantidude's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sonora ca
Posts: 51
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Missing, lost power

I think I got it figured out, Sorry been on an assignment, after crawling around the truck, I discovered the three suds that hold the CP3 on are gone. So after replacing the pump, two must have come loose and fell out, the last one on top must have snapped off. Thing idles smooth but as soon as you give it petal, the pump moves and it starts missing.
avantidude is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Elohim1
1st Gen. Ram - All Topics
22
03-29-2008 03:28 PM
Goober
3rd Gen High Performance and Accessories (5.9L Only)
6
05-06-2007 08:23 PM
burf11
HELP!
2
04-14-2007 05:33 PM
Big Deezul
24 Valve Engine and Drivetrain
13
01-22-2006 09:16 PM
m.t.hands
24 Valve Engine and Drivetrain
4
12-30-2004 11:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Missing, lost power


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.