No power for 10 minutes - Dodge Diesel - Diesel Truck Resource Forums


Introductions / New People If you're new to the site, feel free to introduce yourself here. Welcome!

No power for 10 minutes

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-18-2018, 06:19 PM   #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 0
No power for 10 minutes

I have a 2002 2500 Dodge Ram Turbo Diesel - When I start up in the morning I have very low power for a few minutes (up to 10 min and max out around 30 min) any suggestions.
zena is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 08:24 PM   #2  
It's my pot and I'll stir it if I want to. If you're not careful, I'll stir your's as well!
 
Mexstan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Central Mexico.
Posts: 2,937
Normal. It's your grid heaters. Try driving over 20 mph and see if the voltage normalizes.

When you say 'low power', are you talking horse power or voltage?
Mexstan is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2018, 06:30 PM   #3  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 0
Horse power. When it is warm out side it takes about 10 minutes before the turbo kicks in, when its cold out it takes about 30 minutes before the turbo kicks in.
zena is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2018, 06:36 PM   #4  
It's my pot and I'll stir it if I want to. If you're not careful, I'll stir your's as well!
 
Mexstan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Central Mexico.
Posts: 2,937
Suggest that you repost this in the correct forum to get the appropriate experts to see it and help you.
Mexstan is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mexstan For This Useful Post:
zena (01-19-2018)
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A few minutes of PURE 4" MBRP STRAIGHT PIPE DOWNPIPE ONLY POWER! dieselfuelonly Performance and Accessories 2nd gen only 7 05-25-2007 12:03 PM
Jonah like three minutes ago. jthorpe Other 9 04-05-2004 03:51 AM
20 Minutes at 65mph and No HEAT... robo 3rd Gen Engine and Drivetrain -> 2003-2007 19 01-14-2004 03:24 AM
Weird idle in "park" position for a couple of minutes Shaders 24v 24 Valve Engine and Drivetrain 2 08-18-2003 09:25 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:40 AM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.